Телевизор Sony 75XH9505

Телевизор Sony 75XH9505, 75″ (189.3 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED

D75XH9505 е част от серията телевизори XH95, включваща всички най-нови технологии, което прави това най-добрата 4K LED серия, която Sony може да предложи. Поддържа всички HDR формати, включително HDR10, HLG и Dolby Vision, които са сравними с стандартите HDR1000 и HDR1500.

Задвижван от последното поколение Full Array Backlight на Sonys и техния процесор за изображения X1 Ultimate, XH95 предоставя зашеметяващо изображение. Комбинирайте това с многофункционалната платформа AndroidTV и имате широк спектър от източници за забавление, които да съвпадат.

Sony BRAVIA 4K телевизор с X1 Ultimate

X1 Ultimate Processor сега анализира всеки един обект на екрана с обект-базирана супер резолюция. Това подобрява разделителната способност, когато е възможно, на всеки разпознат обект, като дава изключително качество и детайли.

В допълнение към това, X1 Ultimate Processor включва технологията HDR Remaster, базирана на обекта на Sony, която анализира цвета на обектите на екрана, а контрастът е коригиран, за да осигури по-задълбочен образ на живота.

Sony е включила Dual обработка на база данни с X1 Ultimate, която при увеличаване на мащаба сравнява изображението на екрана с известни изображения с висока разделителна способност, помагайки да се даде допълнителен бит на острота и яснота, когато е възможно, на всяко съдържание под 4K.

Процесорът X1 Ultimate е липсващата връзка от доброто към изключително телевизионно изживяване. Sony X1 Ultimate анализира всеки сигнал, получен до телевизора, за да разбере какво ниво на обработка е необходимо на картината. Така RAW 4K Ultra HD сигнал ще се обработва по различен начин към Netflix 4K сигнал към Sky HD сигнал към USB видео сигнал.

TRILUMINOS носи повече реалистичен цвят и отваря спектъра за предимствата на Sony 4K резолюция. Постигането на технологията е стъпка по-нататък – процесът на прецизно цветно картографиране, който подобрява сините нюанси на цвета, като гарантира пълната гама от цветова гама.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *