Телевизор LG OLED65GX3LA, 65

Телевизор LG OLED65GX3LA, 65″ (164 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED

LG OLED телевизорът е уникален благодарение на самоосветяващите се пиксели . Нов качествен телевизионен образ се осигурява от над 100 милиона самосветещи се субпиксела . Насладете се на окото с най-дълбоките черни, най-голямото богатство на цветове и най-реалистичното изображение.

Процесорът α9 Gen3 AI анализира съдържанието, използвайки алгоритми за задълбочено обучение и осигурява оптимално изображение на екрана. Всички корекции се извършват автоматично, за да се осигури най-добрата картина и звук, така че гледането всеки път е невероятно изживяване.

Гледайте филми точно както трябва да бъдат гледани – със спиращо дъха качество. Интелигентната технология Dolby Vision IQ регулира яркостта, цветовете и контраста на екрана въз основа на типа съдържание и условията на осветление. Dolby Atmos технологията ви позволява да се наслаждавате на най-висококачествения звук във всеки тип съдържание.

Телевизор LG OLED65GX3LA е първата технологична технология, поддържаща NVIDIA G-SYNC , което го прави идеален избор за всеки играч. Заложете на по-ясна и по-гладка картина в игрите без заекване, забавяне и трептене. Застанете на печелившата страна с най-добрата игрална телевизия.

По-висока честота на кадрите, 48 Gbps честотна лента и поддръжка за VRR, ALLM и eARC технологии с HDMI 2.1 . Тези най-нови технологии позволяват предаване на динамично съдържание с висока разделителна способност и гарантират гладкост и синхронизация на графиката. Благодарение на това опитът с играта е още по-реалистичен.

Когато гледате спорт на всяка цена, избягвайте отблясъците (размазване на движението). Сега благодарение на функцията OLED Motion Pro , която премахва замъгляването на движението, ще забележите всяко, дори най-финото движение на всеки играч. Телевизорът LG OLED65GX3LA ще ви позволи да забравите за замъгляване и трептене.

Телевизорът LG OLED65GX3LA може да виси на стената и да добави елегантност като произведение на изкуството. Въпреки че на практика не стърчи от стената, този телевизор осигурява еднакво отлична картина от всички ъгли .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *