Телевизор LED Smart Samsung

Телевизор LED Smart Samsung, Извит, 49″ (123 см), 49RU7302, 4K Ultra HD

Samsung 49RU7302 е един от най-новите телевизори на 2019 г. от корейския производител и със сигурност ще останете очаровани от него. Този интелигентен телевизор има голям 49-инчов извит екран с Ultra HD 4K резолюция, HDR10 + технология за висок динамичен обхват и много други полезни функции.

123 см (49 инчов) диагонал на екрана. Поради краткото време на реакция, изображенията ще се движат плавно с естествено движение, по-близо до реалността. В допълнение към съотношението 16: 9, аудиосистемата е стерео Dolby Digital Plus   и се състои от два интегрирани високоговорителя с обща мощност 20 W (2 x 10 W), което предлага възможност за издаване на мощен и завладяващ звук без изкривяване. Samsung 49RU7302  има вграден DVB-T2C / TC цифров тунер и CI + слот, които са полезни и дори необходими за приемане на цифрова телевизия или висока резолюция (HDTV) без нужда от външен декодер. 

Идеален за гледане на телевизия, сърфиране в интернет, гледане на любимото ви съдържание онлайн или от USB устройства. Samsung 49RU7302 е в състояние да осигури ясно изображение, пълно с живи цветове. По този начин, този смарт телевизор Samsung ще ви позволи да се насладите на 4K Ultra HD изображение с диагонал 123 см, но и интуитивен достъп до нов свят на забавление чрез интелигентни функции.

Характеристики

  • Независимо дали искате да гледате любимия си филм, сериал или любимото си шоу, открийте магията на цветовете с Samsung 49RU7302.
  • Така че, ако търсите ултра тънък извит LED телевизор, това може да е идеалният избор за вас и цялото ви семейство.
  • Елегантният дизайн на доста тънкия LED екран   най-вероятно ще привлече всички погледи на хората около него  
  • Телевизорът е оборудван с най-новите технологии и разполага с всички необходими портове, за да осъществи лесна връзка с всеки източник на сигнал  .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *