Смартфон Huawei P40 Pro

Смартфон Huawei P40 Pro, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 5G

P40 Pro е най-новият смартфон на Huawei. Гамата „P“ винаги е специално насочена към фотографите, като най-новият модел надгражда успехите на своите предшественици като P20 Pro и P30 Pro.

Както виждаме от няколко години насам, партньорството на Huawei с Leica продължава, като историческата марка на камерата е отговорна за конструкцията на камерата и обектива вътре в P40 Pro.

Тъй като е насочен изцяло към фотографите, можем, разбира се, да очакваме Huawei P40 Pro да има някои впечатляващи фотографски характеристики. Такъв е случаят с настройка на троен обектив, който включва 50-мегапикселова „основна“ камера, 40-мегапикселова супер широкоъгълна камера и 5-кратна камера с оптично увеличение. Технически има и четвърта камера „TOF“ (Време на полет),

Други спецификации, свързани с камерата на P40 Pro, включват 4K видео запис, LED светкавица и 32-мегапикселова предна „селфи“ камера. Общите характеристики включват 6,58-инчов OLED екран, пръскане, устойчивост на прах и вода и 256 GB вградена памет. Можете да разширите паметта с SD карта на Nano Memory.Не може да не избяга от вниманието на много хора, проблемите, които Huawei има от късно. В резултат на продължаваща вражда с администрацията на САЩ, на новите телефони на Huawei не е разрешен достъп до магазина за приложения на Google Play.

В резултат на това, докато Huawei P40 Pro работи с Android, много от любимите ви приложения просто не са достъпни – това включва големи имена като Instagram и WhatsApp. Huawei има собствена галерия за приложения, която ви дава достъп до много други приложения – и можем само да предположим, че още по пътя – но липсата на пълна интеграция с Android вероятно ще бъде ключов преломен момент за мнозина.

Предна част на Huawei P40 Pro

Със своя 6,58-инчов екран Huawei P40 Pro е в голяма страна за първокласни смартфони, но все пак се побира удобно в ръката – и не е толкова нелепо голям.

Дисплеят заема почти целия екран, като в горния ляв ъгъл за селфи камерата е направено малко изрязване. По този начин няма „прорязване“ в традиционния смисъл – но винаги има малко количество дисплей, даден при гледане на нещо на цял екран.

За стартирането на приложението за собствена камера е необходимо да прокарате пръст нагоре от долния десен ъгъл на заключения екран. Всеки, който преди е използвал телефон Huawei, вече ще знае, че родното приложение за камера е много добре представено, което ви дава много режими на снимане, с които да експериментирате.

На хартия P40 Pro е страхотен смартфон с невероятен екран и камера, както и солидно качество на сглобяване. Докато някои други смартфони от най-високо ниво имат съпоставими възможности, но липсващият софтуер прави много трудно да се препоръча – по-специално липсата на нещо от Google, но и много други приложения, без които повечето хора няма да могат.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *