Фестивал на лалето в Истанбул през пролетта: 2 нощувки със закуски, транспорт

Програма:

І Ден – Отпътуване от София, в 20:00ч от храм-паметник „Свети 
Александър Невски“. Възможност за качване от бензиностанция „Shell“ на АМ Тракия, при Пазарджик; Пловдив – бензиностанция ОMV, при хотел „Санкт Петербург“. Нощен преход.

ІІ Ден – Пристигане в Истанбул, настаняване в хотел (при възможност 
веднага, в противен случай след 14.00ч). По желание разходка с кораб 
по Босфора (срещу допълнително заплащане), с продължителност около 1ч. 30 мин. Възможност за разглеждане на Египетския пазар. По желание посещение на двореца „Долма Бахче“ – новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност. По желание, посещение на „Форум Истанбул“, където се намира аквариума „Тюркуазу“ събрал над 10000 обитатели на морския свят. Вечерта, по желание вечеря в местен ресторант, с атракционна програма. Нощувка.

ІІІ Ден 
– Закуска. Панорамна обиколка (по желание, срещу допълнително заплащане) на Истанбул, с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: известния парк Емирган, засаден с хиляди лалета по време на „Фестивала на Лалето“. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. Синята джамия (отвън), площад „Хиподрума“, с „Египетския обелиск“, „Змиевидната колона“, „Фонтана на Вилхелм ІІ“, византийската базилика „Св. София“ отвън, „Топ Капъ Сарай“ (Двореца на султаните от Османската династия) отвън. За желаещите, може да се направи организирано посещение на „Св. София“ и/или водохранилището „Ейребатан“. Завръщане в хотела. Свободно време за разходка и посещение на Капълъ Чърши – най-големият и най-старият покрит пазар в света. По желание, посещение на най-високата сграда в града „Сапфир“ с панорамна тераса и 4D кино. Вечерта, по желание обиколка „Нощен Истанбул“. Нощувка.

ІV Ден – Закуска. Посещение на фабрика за висококачествени кожени 
изделия. Отпътуване за Одрин. Разглеждат се – джамията „Селимие“ – едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16в, българската църква „Св. Св. Константин и Елена“ – построена преди повече от 125 год. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето/задграничен паспорт/+ 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

ВАЖНО
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Оферти с Намаление