Солена торта с шунка, кашкавал, маслини и зеленчуци, от сладкарница Сладост!

Сладкарница Сладост – производство на място на най-качествените и вкусни торти с изискан дизайн.

Най-вкусните торти, с най-качествените суривини-направени с много любов за Вас.

Сериите от торти на сладкарница Сладост непрекъснато се обогатяват с нови рецепти съобразени с вкусовите изисквания на съвременните българи които търсят високо качество и достъпна цена.

Детските ни торти имат възпитателен и естетически характер. Задачата ни е родителите да видят щастието в очите на детето си, да останат доволни от вкуса на тортата, да рекламират и да поръчат отново при нас.

Предлаганите от нас сватбени торти имат неповторим вкус и съвременна визия.

Гризините ни са здравословни продукти за леко хапване с високо качество. Идеално мезе за вашата бира или вино.

Дребните сладки са с уникален и богат вкус.

Оригиналните ни сиропирани сладки са с постоянна хрупкавост и невероятен вкус в комбинация с кашу, шам фъстък, ароматно масло и специален сироп.

Сладкарница Сладост, разработва и предлага за клиентите си вегетариански /постни/ торти,сиропирани сладки и дребни сладки.

****

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция.  От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Солена торта с вкусни блатове от солен кекс, съчетание от висококачествени шунка, кашкавал, маслини, млечен сос, пресни домати и краставици – 1, 2 или 3 кг, според избрания ваучер

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доставка до адрес рамките на София – 6лв.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Оферти с Намаление