Различни видове Силиконови разделители за пръстите на краката, от Hipo.bg

Различни видове Силиконови разделители за пръстите на краката, от Hipo.bg

Ако се оплаквате от болки, ставни възпаления, мазоли, ранички, кожни втвърдявания или деформации на пръстите на краката, Hipo.bg ще ви предложи силиконови разделители, които ще ви помогнат. Изберете желания вид и се радвайте на здраве с ваучер за:

• Силиконов разделител за четвърти и пети пръст на крака
за 4лв, вместо за 7лв.

Силиконовият разделител e произведен от мек, еластичен, нетоксичен, антибактериален и медицински силикон със специално изграден разделител между трети, четвърти и пети пръст на крака.
Една опаковка съдържа 2 броя силиконови разделители за четвърти и пети пръст на крака (за ляв и десен крак) в един универсален размер.

• Силиконов разделител за пръстите на краката и възглавничките им с анатомична форма за 5.50лв, вместо за 8лв.

Силиконовият разделител за пръстите на краката и възглавничките им е изработен от дебел слой медицински силикон, който е мек, нежен към кожата, еластичен, антибактериален и същевременно съобразен с анатомичните особености на предната част на стъпалото.
Една опаковка съдържа 2 броя силиконови разделители за пръстите на краката и възглавничките им с анатомична форма (за ляв и десен крак) в един универсален размер

• Силиконов разделител за първи и втори пръст на крака за 8.50лв, вместо за 11.50лв.

Силиконовият разделител е произведен от мек, еластичен, нетоксичен, антибактериален и удебелен медицински силикон със специално изграден разделител между първи, втори и трети пръст на крака.
Една опаковка съдържа 2 броя силиконови разделители за първи и втори пръст на крака​ (за ляв и десен крак) в един универсален размер.

• Силиконов разделител за първи, втори и трети пръст на крака за 9.50лв, вместо за 22.50лв.

Силиконовият разделител за първи, втори и трети пръст на крака е произведен от мек, еластичен, нетоксичен, антибактериален и удебелен медицински силикон със специално изграден разделител между първи, втори и трери пръст на крака.
Една опаковка съдържа 2 броя силиконови разделители за първи, втори и трети пръст на крака​ (за ляв и десен крак) в един универсален размер.


• Валидност на ваучера: до 30 Април 2018г.
• Моля при покупка въведете: Име на получателя, телефонен номер за връзка, адрес за доставка.
• Доставката е за сметка на клиента: до офис на Еконт – 4лв. или до адрес на клиента – 5лв.
• Времето за доставка е до 3-4 работни дни след заявка.
• Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.


We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Оферти с Намаление