Мини почивка на о. Закинтос, Гърция: 4 нощувки, закуски и 3 вечери, транспорт

ПРОГРАМА:

Ден 1

Отпътуване в 06:30 ч. от площад Руски паметник, (тръгване от Централна Гара/автогара в 06:45 ч. – по предварителна заявка от клиента) по маршрут София – Кулата – Патра – о.Закинтос. Пристигане в Патра. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Отпътуване за Килини. Трансфер с ферибот до остров Закинтос. Настаняване в хотела. Свободно време за плаж или разходка. Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу доплащане :Обиколка на остров Закинтос: Пешеходна разходка в град Закинтос. С нея ще имате възможност да разгледате площад „Св. Марк“ с католическата църква и Музея на Соломос и Калвос – най-прочутите поети на остров Закинтос; Храмът на Дионисиос – патрон на острова; Венецианската крепост площад „Соломос“, следва залива Лаганас и традиционноте селище Волимас, както и свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание – целодневна екскурзия с корабче до Сините пещери и залива на контрабандистите. Пещерите са наречени „сини“ заради ярките петна от светлосин и тъмносин цвят около и в тях, както и заради отражението на слъчевата светлина, а заливът на контрабандистите, с останките на претърпелия крушение кораб, привлича хиляди туристи всяка година. Свободно време за плаж и гмуркане. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

*****

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Агенцията не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива.

Хотелите по програмата могат да бъдат заменени с други от същата или по висока категория, без предварително уведомяване от страна на агенцията.

Настаняването в автобуса се осъщестява според датата на записване.

Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат преди датата на отпътуване.

Представителите на агенцията по време на пътуване не са професионални екскурзоводи за чужбина и намят право да изнасят беседи пред туристическите обекти.За целта всеки може да си наеме местен лицензиран екскурзовод срещу заплащане. Водачите от агенцията само обезпечават туристическото пътуване и дават обща информация за посещаваните обекти.

Агенцията не носи отговорност за работното време и цената на входните такси на туристическите обекти.

Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата.

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 25 човека.

Агенцията предлага и възможност за склюване на застраховка “Отмяна на пътуване”

Агенцията предлага трансфери от различни градове до София и обратно при предварителна заявка от страна на клиента и потвърждение от страна на агенцията.

Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и агенцията не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми;

По тази дестинация няма специални медицински и здравни изисквания.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ 

  • За лица над 18 години – лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
    За лица под 14 години – валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
    Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

**** 
Туроператор „БЪЛГАРИЯ ТРАВЪЛ“ ЕООД с  Удостоверение за регистрация РКК-01-6362 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в ЗАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп” с адрес на управление ул. Позитано 5 и № полица 3405131010R00481

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Оферти с Намаление